Over ons

Ik ben Lisa Bromme (47), oud journalist en dé grootste kinderboek liefhebber van Nederland. Met al meer dan 18 jaar schrijfervaring en kennis van kinderboeken is er bijna geen kinderboek in Nederland wat aan mij voorbij is gegaan. Deze grote liefde voor kinderboeken bleef niet onopgemerkt. Mijn enthousiasme voor kinderboeken heeft er voor gezorgd dat ik meerdere regionale voorlees- en schrijfwedstrijden heb gewonnen. Al gauw wilde ik meer doen met mijn kennis, vaardigheden en enthousiasme voor kinderboeken. Iets waardoor ik voldoening kon krijgen én waardevol kon zijn voor heel Nederland.

Deze passie voor kinderboeken zorgde er voor dat er een geweldige website werd geboren: hetbestekinderboek.nl. Dit is dé beste website om een geschikte boek te vinden voor jouw kind. Je kunt op mijn website meer dan honderden recensies vinden van de allerleukste kinderboeken. Wij informeren je over het beste kinderboek, vertellen je waar het boekje overgaat en geven tevens aan voor welke leeftijdscategorie het boekje is bestemd. Op deze manier kun je miskopen voorkomen. Op de website kun je kiezen uit meer dan 14 interessante categorieën. Ben je op zoek naar een leuke boek voor papa’s of juist voor opa en oma? Per leeftijdscategorie heb ik ook uitgezocht welke kinderboeken grote aanraders zijn.

Of het nu gaat om het vergroten van de woordenschat, voor stimulering van de sociale ontwikkeling of om even lekker weg te dromen: lezen is waardevol voor iedereen. Jong geleerd is oud gedaan. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van mijn eigen reeks kinderboeken. Tot deze boeken zijn gepubliceerd geniet ik nog met volle teugen van de bekendste kinderboeken van dit moment. Ik neem je graag mee op mijn avontuurlijke zoektocht naar het beste kinderboek…

Ga je mee?

Lisa Bromme