Het Beste Vriendenboeken Van 2019 Voor Elke leeftijd Vind Je Hier!

We hebben allemaal vrienden en vriendinnen. Door met elkaar te praten, komen we meer over elkaar te weten. Als je echter in 1 keer op een gemakkelijke wijze meer te weten wil komen over je vrienden, dan kun je hen vragen om in een vriendenboekje te schrijven.

Beste vriendenboekje van 2019

 Product naam 
1.
Het beste vriendenboekMeer info »
2.
VRIENDENBOEK unicorn FANTASYEMOJIMeer info »
3.
VriendenboekjeMeer info »
4.
Mijn gezellige vriendenboekMeer info »
5.
Het geweldige vriendenboek voor volwassenenMeer info »
6.
Paw Patrol vriendenboekMeer info »
7.
VriendenboekMeer info »
8.
Disney Violetta - Frozen vriendenboekMeer info »
9.
Spider-man vriendenboekMeer info »
10.
Mijn vriendenboekjeMeer info »

Een dergelijk boekje bevat vragen over je favoriete kleur, wat je lekker vindt om te eten en wat je droom is in het leven. Als je vrienden en vriendinnen dus schrijven in je vriendenboekje, kom je meer over hen te weten. Over het algemeen is er in een dergelijk boekje zelfs ruimte voor een foto. Als jullie elkaar een tijdje niet spreken, kun je dan toch nog terugkijken in het boekje en je vriend of vriendin zien. Welk boek het beste vriendenboekje voor jou is, hangt van jouw voorkeuren af. Daarom helpen wij je middels dit artikel om het beste vriendenboekje te vinden.

Nadat je de inleiding van dit artikel hebt gelezen, vraag je je misschien af hoe we je precies kunnen helpen om het beste vriendenboekje te vinden. Dit doen we door ten eerste de scope te verkleinen. We hebben namelijk de 10 beste vriendenboeken van het jaar geselecteerd. Deze boekjes zie je in de bovenstaande tabel. Nadat je de tabel hebt bekeken, kun je bovendien over elk boek een individuele recensie lezen. Je vergelijkt dus de verschillende boeken met elkaar om tot slot het beste vriendenboekje voor jouw doelgroep uit te kiezen.

1. Het beste vriendenboek

Wat is het eerste waar je aan denkt als iemand praat over een vriendenboekje? De meesten van ons denken in zo’n geval aan een boek voor kinderen en tieners. Echter, er zijn ook vriendenboeken voor grote(re) mensen. Is het beste vriendenboekje voor jou een boek waar ook volwassenen in kunnen schrijven? Dan kun je kiezen voor het vriendenboekje genaamd Het beste vriendenboek. Wij vinden dit boek perfect voor volwassenen. Je vindt er namelijk vragen in die gericht zijn op een wat oudere doelgroep. Zo kom je ook als (jong) volwassene meer te weten over je vrienden en vriendinnen.                              Het beste vriendenboek

Nu vraag je je waarschijnlijk af om welke vragen het gaat. Als je kiest voor Het beste vriendenboek, dan beantwoorden je vrienden soms gênante vragen over zichzelf. Denk maar aan vragen zoals hoe je vrienden over jou denken. Ze beantwoorden natuurlijk ook vragen over zichzelf. Zo kom je bijvoorbeeld te weten wat er op de bucketlist van je vrienden staat. Je komt tevens meer te weten over hun grootste blunder en de kleur van hun tandenborstel. Misschien geef je het boek niet rechtstreeks aan je vrienden, maar zet je het in je toilet met een pen erbij. Men kan dan niet zeggen dat er niets te doen is in je toilet. Na jaren kijk je weer in het boek en kun je lachen om de antwoorden van je vrienden. Net zoals de naam van het boek aangeeft, is hij wellicht het beste vriendenboekje voor volwassenen.

Eigenschappen van het vriendenboek “Het beste vriendenboek”:

 • Dit vriendenboek is ideaal voor grote(re) mensen.
 • Sommige vragen in het boekje laten je nadenken over je leven.
 • Je krijgt er leuke opdrachten bij die je samen met je vrienden kan doen.

2. Vriendenboek Unicorn FantasyEmoji

Als we kijken naar de doelgroep van het vorige vriendenboekje, dan zien we dat dat boekje speciaal was ontworpen voor (jong) volwassenen. Echter, er zijn ook vriendenboekjes voor kinderen en tieners. Het vinden van het beste vriendenboekje voor kinderen heeft voornamelijk te maken met figuren waar de kinderen van houden. Ken je een (tiener)meisje dat dol is op eenhoorns? Dan is een vriendenboekje dat gebaseerd is op dit mythologisch dier wellicht perfect voor haar. Natuurlijk sluiten we jongens niet uit. Het Vriendenboek Unicorn FantasyEmoji kun je namelijk ook geven aan een jongen die dol is op eenhoorns.                       Vriendenboek Unicorn FantasyEmoji

Zoals je waarschijnlijk al hebt geconcludeerd, is het Vriendenboek Unicorn FantasyEmoji het beste vriendenboekje voor jongeren die dol zijn op eenhoorns. In het boekje vind je leuke vragen zoals waar je woont, wat je het liefst eet, wat je hobby’s zijn, wanneer je jarig bent en ga zo door. Je kunt vriendjes en vriendinnetjes ook een foto in het boek laten plakken. Misschien leuk voor het eind van het schooljaar. Het maakt dan niet uit als jullie elkaar minder vaak zien, omdat je altijd nog de herinneringen kunt koesteren. Blader na jaren terug in het boekje en ga na met welke van deze vrienden je nog bevriend bent!

Eigenschappen van het vriendenboek “Vriendenboek Unicorn FantasyEmoji”:

 • Dit vriendenboekje is gebaseerd op eenhoorns.
 • Als je vrienden in het boekje schrijven, kom je meer over hen te weten.
 • Je vriendjes en vriendinnetjes hebben de mogelijkheid om een foto van zichzelf in het boekje te plakken.

3. Vriendenboekje

Zoek je naar het beste vriendenboekje? Er zijn verschillende vriendenboekjes. Zo kun je kiezen voor boekjes voor kinderen, tieners en zelfs volwassenen. Bij sommige boeken is het duidelijk voor welke doelgroep ze zijn bedoeld. Zo zijn er bijvoorbeeld Disney prinses vriendenboekjes, die voornamelijk gericht zijn op meisjes. Ook voor de jongens zijn er speciale boekjes. Denk bijvoorbeeld aan een Spider-man vriendenboekje. Wil je echter een uniseks vriendenboekje hebben? Dan kennen wij een perfect boekje met de eenvoudige naam “Vriendenboekje”. Dit boekje ziet er schattig uit met allerlei figuren en korte teksten zoals “Love”, “Hi” en “Best Friend” op de kaft.                   Vriendenboekje

Doordat het vriendenboekje met de naam “Vriendenboekje” er zo schattig uitziet, willen al je vrienden er graag in schrijven. Dit boek is bovendien ook het beste vriendenboekje voor jou, omdat hij je vrienden een speciaal gevoel geeft. Elke vriend of vriendin mag namelijk niet 1, maar 2 pagina’s beschrijven. De gezellige vragen in het boek zijn bedacht door Esther van de Paal. Zij is bekend om haar populaire blog Babyccino Kids. Laat je vrienden dus gauw in dit vriendenboekje schrijven en kom zo meer over hen te weten.

Eigenschappen van het vriendenboek “Vriendenboekje”:

 • De vragen in dit boekje zijn bedacht door Esther van de Paal van de blog Babyccino Kids.
 • Het schattige vriendenboekje geeft je vrienden de mogelijkheid om twee pagina’s in te vullen.
 • Dit boekje is niet speciaal gemaakt voor jongens of meisjes en kan daarom door alle kinderen gebruikt worden.

4. Mijn gezellige vriendenboek

Wat verwacht je wanneer je je vrienden een vriendenboekje geeft om in te vullen? De meesten van ons verwachten dat onze vrienden het gezellig vinden om het boekje in te vullen. Bovendien zitten we vol spanning te wachten totdat ze de vragen hebben ingevuld. We komen op die manier namelijk meer te weten over de mensen om wie we geven. Zoek je daarom naar het beste vriendenboekje voor jou, je vriendjes en vriendinnetjes? Moet het ideale boekje bovendien gezellig zijn om in te vullen? Dan kies je voor een boekje dat je meteen laat weten dat er gezellig vragen in staan: Mijn gezellige vriendenboek.                     Mijn gezellige vriendenboek

Door te kiezen voor Mijn gezellige vriendenboek, geef je je vriendjes en vriendinnetjes iets leuks om te doen. Je kunt hen bijvoorbeeld in de schoolpauze het boekje laten invullen. Als je vroeg op school aankomt, kun je je vrienden die ook vroeg op school zijn vragen om de vragen in het boekje in te vullen. Ze beantwoorden namelijk vragen zoals “Wat zijn je hobby’s?” en “Wat wil je later worden?”. Er is in het boekje veel ruimte voor je vriendjes en vriendinnetjes om leuke vragen te beantwoorden. Je vrienden kunnen er zelfs in tekenen. De illustraties in het boekje maken het invullen zelfs nog leuker!

Eigenschappen van het vriendenboek “Mijn gezellige vriendenboek”:

 • De genie achter dit boek is Marieke ten Berge.
 • In dit invulboek beantwoorden je vriendjes en vriendinnetjes vragen over zichzelf.
 • Er is in het vriendenboekje behalve voor het beantwoorden van vragen ook ruimte voor tekeningen en foto’s.

5. Het geweldige vriendenboek voor volwassenen

In dit artikel hebben we je verteld dat er vriendenboekjes zijn voor verschillende doelgroepen. Zo zijn er boekjes voor jongens, meisjes, tieners en zelfs volwassenen. Is het beste vriendenboekje voor jou een variant voor volwassenen? Dan heb je keuze uit meer dan 1 model. We hebben in dit artikel namelijk al verteld over een dergelijk boekje voor volwassenen. Dat boek had zelfs bepaalde gênante vragen erin. Misschien wil je daarom een vriendenboekje voor volwassenen met meer alledaagse vragen. Als dat het geval is, dan kies je voor Het geweldige vriendenboek voor volwassenen.                                Het geweldige vriendenboek voor volwassenen

De naam van dit vriendenboekje spreekt voor zich. Het boek is geweldig en hij is bedoeld voor volwassenen. In het boekje Het geweldige vriendenboek voor volwassenen beantwoorden je vrienden vragen zoals welke superkracht zij graag willen bezitten. Ze beantwoorden tevens vragen over hun grootste blunder. Er zijn ook vragen in het boek over jullie vriendschap zoals wat het leukste is dat jullie ooit samen deden. Kijk of je vrienden hetzelfde moment het leukste vonden als jij. Geef dit boekje, dat het beste vriendenboekje is voor volwassenen, aan je vrienden, sportmaatjes, familie of collega’s en krijg allerlei leuke, openhartige of grappige antwoorden.

Eigenschappen van het vriendenboek “Het geweldige vriendenboek voor volwassenen”:

 • Dit vriendenboekje is gestoken in een volwassen jasje.
 • Je krijgt allerlei grappige, openhartige of leuke antwoorden.
 • Kom meer te weten over hoe je vrienden jullie vriendschap zien.

6. Paw Patrol vriendenboek

Wanneer je op school zit en vrienden hebt, verwacht je altijd bevriend met hen te blijven. Dit is echter niet altijd zo. Natuurlijk maakt dat niet uit, omdat het een deel is van het leven. Echter, je hoeft je jeugdvrienden nooit te vergeten als je hen laat schrijven in een vriendenboekje. Welk vriendenboekje is echter het beste vriendenboekje voor jou? Dat hangt af van je leeftijd en eventueel figuren waar je van houdt. Ben je een grote fan van Paw Patrol? Dan is het Paw Patrol vriendenboek waarschijnlijk het beste vriendenboekje voor jou.                   Paw Patrol vriendenboek

Door het vriendenboekje Paw Patrol vriendenboek aan je vriendjes en vriendinnetjes te geven om in te vullen, kom je meer over hen te weten. In dit boekje staan er namelijk verschillende vragen die je vrienden kunnen beantwoorden. Ze vullen bijvoorbeeld in waar ze wonen, wat ze het liefst eten, wanneer ze jarig zijn en nog veel meer. In dit boekje gaat het niet alleen om weetjes over jezelf invullen. Je vrienden kunnen namelijk ook de kleurplaat in het boek met stiften of kleurpotloden omtoveren tot een meesterwerk. Daarnaast kunnen ze ook een foto van zichzelf toevoegen. Dit boekje wordt dus een kostbare herinnering voor later.

Eigenschappen van het vriendenboek “Paw Patrol vriendenboek”:

 • Dit vriendenboekje is gebaseerd op Paw Patrol.
 • Vriendjes en vriendinnetjes vullen in dit boek weetjes over zichzelf in.
 • De personen die het boekje invullen, mogen de kleurplaat ook inkleuren en een foto van zichzelf toevoegen.

7. Vriendenboek

Zoals je intussen hebt gezien, kun je voor een vriendenboekje kiezen aan de hand van jouw favoriete televisieprogramma. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een vriendenboek aan de hand van je leeftijd of geslacht. Ken je de bekende animatieserie Buurman en Buurman? Deze serie gaat over twee onhandige, maar toch vindingrijke klussers. Ben je een grote fan van deze personages en is een vriendenboek over hen het beste vriendenboekje voor jou? Dan kun je kiezen voor het vriendenboekje met de eenvoudige naam “Vriendenboek”.          Vriendenboek

Dit vriendenboek draait helemaal om Buurman en Buurman. Dat zie je aan de kaft, maar ook wanneer je het boekje open doet. Sowieso is dit boekje daarom het beste vriendenboekje voor liefhebbers van deze animatieserie. Als je het boekje aan je vrienden geeft om in te vullen, dan beantwoorden zij vragen over zichzelf. Denk er bijvoorbeeld aan dat ze je vertellen hoe ze je kennen, wat hun hobby’s zijn, wie hun idool is en welk programma zij het beste tv-programma vinden. Het boek is dus super kindvriendelijk. Laat je vriendjes en vriendinnetjes het boek invullen en lees na jaren weer wat ze hadden ingevuld.

Eigenschappen van het vriendenboek “Vriendenboek”:

 • Het boekje is super kindvriendelijk.
 • Dit boekje heeft als thema de animatieserie Buurman en Buurman.
 • In dit vriendenboekje vullen je vrienden weetjes over zichzelf in en ze kunnen ook een foto en/of tekening toevoegen.

8. Disney Violetta – Frozen vriendenboek

Zoek je naar het beste vriendenboekje voor een liefhebber van Disney tekenfilms? De meeste Disney liefhebbers kennen de film “Frozen”. Deze film gaat over 2 zussen, waarvan 1 magische krachten heeft. Ze kan uit het niets sneeuw creëren. Ana en Elsa, dat zijn de namen van de zussen. Elsa is de oudere zus en tevens het personage met de magische krachten. Ben je ook zo dol op deze tekenfilm? Dan wil je vast wel een vriendenboekje hebben dat is gebaseerd op deze animatiefilm. Daarom kies je ook voor het Disney Violetta – Frozen vriendenboek.   Disney Violetta - Frozen vriendenboek

Op de kaft van het Disney Violetta – Frozen vriendenboek zie je de twee zussen Elsa en Ana. Ze kijken je glimlachend aan. Ook Olaf, die schattige en stoute levende sneeuwpop is op de kaft afgebeeld. Aan de achterkant zie je het vriendje van Ana, Kristoff met zijn trouwe rendier Sven. Natuurlijk wil je ook meer weten over de vragen in dit boekje. In dit boekje, dat het beste vriendenboekje is voor elke Frozen liefhebber, beantwoorden je vrienden vragen over hun verjaardag, hun hobby’s, hun woonplaats, hun favoriete eten en nog veel meer. Je komt allerlei leuke dingen over hen te weten. Vriendjes en vriendinnetjes krijgen zelfs de kans om een kleurplaat in te kleuren en een leuke foto van zichzelf in het boekje te plaatsen.

Eigenschappen van het vriendenboek “Disney Violetta – Frozen vriendenboek”:

 • Dit vriendenboek heeft als thema Frozen.
 • Vriendjes en vriendinnetjes laten hun talenten zien door de kleurplaat om te toveren tot een pareltje.
 • In dit vriendenboekje beantwoorden je vrienden vragen over zichzelf en zetten ze een leuke foto van zichzelf.

9. Spider-man vriendenboek

Heb jij een heleboel vrienden en wil je graag over al je vrienden meer te weten komen? Dan kun je je vrienden weetjes over zichzelf laten invullen in een vriendenboek. Natuurlijk is het belangrijk om er rekening mee te houden dat vriendenboeken over het algemeen zijn gericht op een bepaalde doelgroep. Zo zijn er speciaal voor meisjes vriendenboekjes, maar er zijn ook vriendenboekjes speciaal voor jongens. Daarom kies je het beste vriendenboekje voor jouw doelgroep uit. Ben je een grote fan van Spider-man? Dan is het Spider-man vriendenboek het beste vriendenboekje voor jou.                                 Spider-man vriendenboek

Wanneer je je vrienden het Spider-man vriendenboek geeft om weetjes over zichzelf in te vullen, dan kom je veel over hen te weten. Ze laten je namelijk weten van welk gerecht ze houden of welk gerecht ze echt niet lusten. In dit boekje vullen je vrienden ook in wat hun lievelingsvak is en waar ze een grote fan van zijn. Je komt zelfs te weten wat je vrienden voor jou wensen. Zijn jouw vrienden net zo cool als Spider-man? Dan moeten ze stoere antwoorden geven. Natuurlijk plakken ze er ook een foto van zichzelf bij. Bewaar het boek goed zodat het later één van je mooiste herinneringen wordt.

Eigenschappen van het vriendenboek “Spider-man vriendenboek”:

 • Het thema van dit vriendenboekje is Spider-man.
 • Je vrienden kunnen een foto van zichzelf plakken in het vriendenboekje.
 • In dit boekje beantwoorden vriendjes en vriendinnetjes vragen over zichzelf en over wat ze voor jou wensen.

10. Mijn vriendenboekje

Ken je het boek over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft? Eigenlijk zegt de naam van dit boek genoeg. Een kleine mol steekt op een dag zijn kop boven de grond. Vervolgens maakt hij iets vervelends mee: hij voelt iets ronds, ziet dat het bruin is en dat het een beetje op een worst lijkt. Dit ding komt precies op de kop van de mol terecht. Hij wordt hier natuurlijk heel boos over en gaat op zoek naar de dader. Misschien vraag je je nu af wat dit verhaal te maken heeft met het vinden van het beste vriendenboekje. Als je een fan bent van dit verhaal, dan kies je voor het vriendenboekje genaamd Mijn vriendenboekje. Dit boekje heeft die bewuste mol als thema.             Mijn vriendenboekje

Op de kaft van Mijn vriendenboekje zie je daarom ook die bewuste mol met een poepdrolletje op zijn kop staan. Echter, de vragen in het boekje hebben niets te maken met poep. Zo kun je al je vriendjes het boekje laten invullen. Je herinnert hen dan aan jullie avonturen samen, de gekste carnavalspakken en jullie lievelingseten. Er is in het boekje zelfs een verjaardagskalender zodat je de verjaardagen van je vriendjes, vriendinnetjes en klasgenootjes nooit vergeet.

Eigenschappen van het vriendenboek “Mijn vriendenboekje”:

 • Je vindt een verjaardagskalender in dit boekje.
 • In het boekje vullen je vriendjes en vriendinnetjes grappige weetjes over zichzelf en jullie vriendschap in.
 • Dit vriendenboekje heeft als thema “Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft”.