Bobbi’s wereld kijk- en zoekboek

Zoek je naar een leuk boek om aan je kind voor te lezen? Dan kun je kiezen uit een groot aantal boeken. Het is echter belangrijk om na te gaan van welke boeken je kind het meest geniet. Als het namelijk boeken zijn, die afkomstig zijn uit een boekenreeks, dan kun je meer boeken uit de reeks aanschaffen. Bobbi’s wereld kijk- en zoekboekVindt jouw kind de boeken uit de serie Bobbi het einde? Dan raden wij het boek Bobbi’s wereld kijk- en zoekboek aan. Dit boek is, zoals je waarschijnlijk al vermoedde, onderdeel van de serie Bobbi.

In het boek Bobbi’s wereld kijk- en zoekboek is er veel te zien. Het boek is namelijk gevuld met prachtige zoekplaten. Bovendien vinden de avonturen van Bobbi in dit boek plaats op herkenbare plekken. Zo is er onder andere een foto van de speelzaal, het zwembad en de kinderboerderij. Op alle plaatsen vermaken Bobbi en zijn vriendjes zich met alles wat er te doen valt. Je kijkt als volwassene samen met je kind je ogen uit. Dit boek gaat echter gepaard met een uitdaging. Zo zijn er op elke pagina voorwerpen die gevonden moeten worden. Hierdoor zorgt het boek voor urenlang kijk- en zoekplezier voor zowel kinderen als hun ouders.

Eigenschappen van het boek Bobbi’s wereld kijk- en zoekboek:

  • Dit boek maakt deel uit van de serie Bobbi.
  • Zelfs de allerkleinste kindertjes genieten van dit boek.
  • In dit boek met prachtige plaatjes zijn er op elke pagina voorwerpen die gevonden moeten worden.
Lisa Bromme
 

Ik ben Lisa Bromme (47), oud journalist en dé grootste kinderboek liefhebber van Nederland. Met al meer dan 18 jaar schrijfervaring en kennis van kinderboeken is er bijna geen kinderboek in Nederland wat aan mij voorbij is gegaan. Of het nu gaat om het vergroten van de woordenschat, ter stimulering van de sociale ontwikkeling of om even lekker weg te dromen: lezen is waardevol voor iedereen. Op hetbestekinderboek.nl kun je terecht voor meer dan honderd recensies die jou helpen om de allerleukste kinderboeken in huis te halen.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: