Heksje Lilly en het ijsbeertje

Kiezen voor een geschikt kinderboek hoeft niet moeilijk te zijn. Als ouder weet je namelijk al van tevoren van welke boeken je kind houdt. Natuurlijk kijk je ook naar de verhalen die verteld worden in de verschillende boeken. Het is namelijk een goed idee om te kiezen voor een verhaal dat je kind ook wel zou willen beleven. Heksje Lilly en het ijsbeertjeDaarom kies je voor het boek Heksje Lilly en het ijsbeertje. Dit boek is onderdeel van de serie Heksje Lilly. In dit verhaal sneeuwt het. Dat vinden Lilly en Leon super leuk. Echter, ze weten van tevoren dat sneeuw niet voor altijd blijft liggen. Lilly heeft echter een idee.

Natuurlijk ben je nu nieuwsgierig geworden naar het idee van Lilly in het boek Heksje Lilly en het ijsbeertje. Onze hoofdrolspeelster gebruikt haar toverboek om ervoor te zorgen dat de sneeuw blijft liggen. Zo kunnen zij en haar broertje met sneeuwballen gooien. Nadat ze de spreuk heeft gezegd, verandert haar kamer in de Noordpool. Er is zelfs een ijsbeer aanwezig. Wat kan het heksje nu doen? Dat verklappen we natuurlijk niet. We kunnen je wel vertellen dat het heksje Lilly door haar toverkracht te gebruiken in een grappige, maar ook ingewikkelde situatie terecht komt.

Eigenschappen van het boek Heksje Lilly en het ijsbeertje:

  • Dit leuk humoristisch boek is perfect voor kinderen vanaf ongeveer 7,5 jaar.
  • Er wordt gebruik gemaakt van korte, directe zinnen en kleurrijke, komische illustraties.
  • In dit boek gebruikt het heksje Lilly haar magische krachten om ervoor te zorgen dat de sneeuw blijft liggen.
Lisa Bromme
 

Ik ben Lisa Bromme (47), oud journalist en dé grootste kinderboek liefhebber van Nederland. Met al meer dan 18 jaar schrijfervaring en kennis van kinderboeken is er bijna geen kinderboek in Nederland wat aan mij voorbij is gegaan. Of het nu gaat om het vergroten van de woordenschat, ter stimulering van de sociale ontwikkeling of om even lekker weg te dromen: lezen is waardevol voor iedereen. Op hetbestekinderboek.nl kun je terecht voor meer dan honderd recensies die jou helpen om de allerleukste kinderboeken in huis te halen.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: