Daan In De Ruimte

Soms dromen kinderen er op jonge leeftijd al van om een bepaald beroep uit te oefenen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je kind graag een astronaut wil worden. Dit is precies wat de vader van Daan in het verhaal Daan In De Ruimte meemaakt. Zijn zoon wil namelijk graag een astronaut worden. Daan In De RuimteDaarom geeft vader hem voor zijn verjaardag een astronautenpak. Nadat hij het pak in ontvangst heeft genomen, vraagt hij aan zijn vader om ook een raket te bouwen. Papa kan dat helaas niet. Echter, zijn vader neemt hem wel mee naar het ruimtevaartmuseum.

In het boek Daan In De Ruimte leer je dus ook meer over ruimtevaart. Zo bekijkt Daan allerlei spullen. Het hoogtepunt van zijn bezoek aan het ruimtevaartmuseum is voor Daan echter dat hij in een echte raket mag. In deze raket ontmoet hij aap Ham, een van de eerste astrobeesten. Samen met dit aapje beleeft Daan een ongelooflijk avontuur. Het gaat hier dus om een spannend verhaal. Wat het boek echter nog aantrekkelijker maakt, is het feit dat er bij dit voorleesboek een gratis app hoort. Nadat je deze app hebt gedownload, kun je de pagina’s in het boek scannen, waarna Daan in 3D tot leven komt boven het boek. Kinderen kunnen zelfs het zonnestelsel verkennen, leuke spelletjes spelen en een film van een raketlanding bekijken.

Eigenschappen van het boek Daan In De Ruimte:

  • Bij dit boek hoort er een gratis app, die ervoor zorgt dat Daan in 3D tot leven komt boven het boek.
  • Dit boek gaat over een jongetje dat een astronaut wil worden, een ruimtevaartmuseum bezoekt en een ongelooflijk avontuur beleeft.
  • Kinderen vanaf 4 jaar genieten van het spannend verhaal en verkennen door middel van de app het zonnestelsel of spelen het spannende meteorietenspel.
Lisa Bromme
 

Ik ben Lisa Bromme (47), oud journalist en dé grootste kinderboek liefhebber van Nederland. Met al meer dan 18 jaar schrijfervaring en kennis van kinderboeken is er bijna geen kinderboek in Nederland wat aan mij voorbij is gegaan. Of het nu gaat om het vergroten van de woordenschat, ter stimulering van de sociale ontwikkeling of om even lekker weg te dromen: lezen is waardevol voor iedereen. Op hetbestekinderboek.nl kun je terecht voor meer dan honderd recensies die jou helpen om de allerleukste kinderboeken in huis te halen.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: