Huurmoord

Ben jij even dol op lezen als je kind? Vinden jullie het beiden leuk om spannende verhalen te lezen? Dan is het handig om te kiezen voor boeken die jullie beiden kunnen lezen. Een dergelijk boek, dat aantrekkelijk is voor jong en oud, is het boek Huurmoord. Dit boek is onderdeel van de serie Bodyguard. HuurmoordAangezien het boek afkomstig is uit een boekenreeks, neemt de pret voor jou en je kind alleen maar toe. Jullie kunnen namelijk de hele reeks lezen. Natuurlijk ben je nu benieuwd geworden naar het verhaal dat verteld wordt in dit boek.

In het boek Huurmoord krijgt de hoofdrolspeler bodyguard Connor Reeves, zijn gevaarlijkste opdracht tot nu toe. Hij bevindt zich namelijk in een land dat wordt geregeerd door criminelen en moet ondanks deze situatie Feliks beschermen. Feliks is de enige zoon van de Russische miljardair en politicus Viktor Malkov. De intenties van Viktor zijn goed. Hij wil zich namelijk inzetten voor het welzijn van alle inwoners van Rusland. Echter, de maffia heeft andere plannen, waardoor er nu een prijs staat op het hoofd van de miljardair. De miljardairs enige zwakke plek is zijn zoon, Feliks. Daarom moet Connor samen met zijn rivaal Jason een schild vormen tegen ontvoering, chantage en zelfs moord.

Eigenschappen van het boek Huurmoord:

  • Dit boek is gericht op lezers vanaf ongeveer 13 jaar.
  • Het boek is spannend en bevat allerlei wreed-realistische elementen.
  • In dit verhaal moet bodyguard Connor samenwerken met zijn rivaal Jason om de zoon van een miljardair te beschermen tegen moord, ontvoering en chantage.
Lisa Bromme
 

Ik ben Lisa Bromme (47), oud journalist en dé grootste kinderboek liefhebber van Nederland. Met al meer dan 18 jaar schrijfervaring en kennis van kinderboeken is er bijna geen kinderboek in Nederland wat aan mij voorbij is gegaan. Of het nu gaat om het vergroten van de woordenschat, ter stimulering van de sociale ontwikkeling of om even lekker weg te dromen: lezen is waardevol voor iedereen. Op hetbestekinderboek.nl kun je terecht voor meer dan honderd recensies die jou helpen om de allerleukste kinderboeken in huis te halen.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: