Zoek Je Naar Het Beste Knutselboek Van 2019? Kies Jouw Favoriet Uit De Top 5!

Als ouder of verzorger wil je waarschijnlijk graag de creativiteit van je kind of kinderen stimuleren. Daarom zorg je ervoor dat je kind de kans krijgt om creatief bezig te zijn. Een eenvoudige manier om de creativiteit van je kind te stimuleren is door een knutselboek aan te schaffen. Dergelijke boeken inspireren je om samen met je kind aan de slag te gaan.

Beste knutselboek van 2019

 Product naam 
1.
Jill - Knutselen met JillMeer info »
2.
Tijd om te knutselen!Meer info »
3.
Het Allerleukste Knutselboek Voor KinderenMeer info »
4.
Knutselboek Voor KinderenMeer info »
5.
Het grote knutselboek voor de allerkleinstenMeer info »

Er zijn zelfs boeken waar kinderen zelfstandig mee aan de slag kunnen gaan. Het maakt niet uit wat voor creatieve knutselprojecten jullie uitvoeren. In alle gevallen zijn je kinderen op een leuke en speelse manier bezig en wordt hun creativiteit gestimuleerd. Hoewel je weet dat het een goed idee is om een knutselboek voor je kinderen te kopen, weet je misschien niet meteen welke het beste knutselboek voor hen is. Daarom helpen wij je door middel van dit artikel om het beste knutselboek van 2019 te vinden.

In dit artikel vertellen we je over de top 5 knutselboeken van 2019. Je hoeft dus niet honderden boeken met elkaar te vergelijken om het beste knutselboek voor jouw behoeften te vinden. Het enige wat je hoeft te doen is de bovenstaande tabel bekijken. In deze tabel zie je welke knutselboeken zijn verkozen als top 5. Vervolgens kun je de individuele recensies over de knutselboeken lezen. Aan de hand van deze reviews kun je de verschillende boeken met elkaar vergelijken. Nadat je deze handelingen hebt gepleegd, heb je alle tools om jouw beste knutselboek uit te kiezen.

1. Jill – Knutselen met Jill

Ken je de serie “Jill”? De genie achter deze serie is Jill Schirnhofer. Ze tekent, schrijft en maakt daarnaast ook nog programma’s. Op Zapp is ze bekend van haar eigen tv-programma “Jill”, maar anderen kennen haar van YouTube. Ze is razend populair onder jonge meiden. Daarom is het beste knutselboek voor een fan van het programma Jill, natuurlijk het boek Jill – Knutselen met Jill. Met dit boek laat Jill een andere kant van haar talent zien. In het boek vind je namelijk maar liefst 25 DIY (Do It Yourself) projecten. Je houdt jongeren dus vele uren aangenaam bezig met dit boek.                                               Jill - Knutselen met Jill

Het leuke van het boek Jill – Knutselen met Jill is bovendien dat de projecten goed zijn uitgelegd. Er zijn namelijk duidelijke stap voor stap foto’s. Daarnaast heeft Jill gezorgd voor tekeningen en handige tips zodat de projecten zelfstandig gemaakt kunnen worden. Iedereen wordt dus gemakkelijk en in no time een knutselkoningin. Nu vraag je je misschien af om wat voor projecten het precies gaat in dit boek. De knutselideeën in dit boek hebben betrekking op fashion, schoonheid, voor op de kamer, maar ook voor op feestjes. Je leert onder andere om haarspeldjes te maken, gepimpte topjes, blingbling bonbons en zelfs een tulen lamp.

Eigenschappen van het boek Jill – Knutselen met Jill:

 • Dit boek maakt deel uit van de serie Jill.
 • In dit boek vind je 25 coole DIY projecten voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.
 • Je leert allerlei fashion en beauty spullen maken, maar je leert ook spullen maken voor op je kamer of op feestjes.
Klik hier voor de beste prijs

2. Tijd om te knutselen!

Als je op zoek gaat naar het beste knutselboek, dan is het belangrijk om rekening te houden met je doelgroep. De projecten die iets oudere kinderen leuk vinden, zijn vaak niet geschikt voor kleintjes. Soms zijn er ook knutselboeken waar kinderen zichzelf mee kunnen vermaken of juist boeken met ideetjes waar ouders of verzorgers mee moeten helpen. Zoek jij naar een knutselboek voor kindertjes vanaf ongeveer 6 jaar? Is het belangrijk voor jou dat kinderen vanaf ongeveer 8 jaar er ook zelfstandig mee kunnen werken? Dan is het boek Tijd om te knutselen! wellicht het beste knutselboek voor jou.                                                           Tijd om te knutselen!

Met het boek Tijd om te knutselen! kunnen kinderen zich gedurende vele uren vermaken. Het vrolijke knutselboek bevat namelijk allerlei kleurrijke projectjes die kinderen zelf kunnen maken. Er wordt bovendien gewerkt met eenvoudige materialen. Hierdoor is het leuk voor kinderen om zelf leuke spullen te maken en tegelijkertijd hebben ze ook snel resultaat. In dit boek vind je ideetjes voor spullen om mee te spelen, om een kamer te versieren en zelfs om cadeau te doen. Zo kunnen kindertjes bijvoorbeeld een lege fles shampoo omtoveren tot een toffe zeilboot. Ze leren zelfs hoe ze een supergrappig masker kunnen maken. Elk project bevat de nodige instructies, waardoor kinderen stap voor stap kunnen knutselen.

Eigenschappen van het boek Tijd om te knutselen!:

 • Het boek met ruim 35 knutselwerken is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar.
 • Dit boek leert kinderen hoe ze leuke spullen kunnen maken met eenvoudige materialen.
 • Kinderen leren hoe ze stap voor stap kunnen knutselen, want er zijn bij elk project duidelijke instructies.
Klik hier voor de beste prijs

3. Het Allerleukste Knutselboek Voor Kinderen

Als je de vorige 2 reviews hebt gelezen, dan heb je gezien dat het belangrijk is om rekening te houden met de leeftijd van je doelgroep. Er zijn namelijk voor jongere kinderen andere knutselboeken dan voor wat oudere kinderen. Vaak heeft de aanbevolen leeftijd bovendien te maken met de moeilijkheidsgraad van de projecten of de instructies. We hebben gezien dat de vorige 2 knutselboeken bestemd waren voor kinderen vanaf respectievelijk 8 jaar en 6 jaar. Is het beste knutselboek voor jou echter een boek voor kinderen vanaf 4 jaar? Dan kun je kiezen voor het boek Het Allerleukste Knutselboek Voor Kinderen.                              Het Allerleukste Knutselboek Voor Kinderen

Wij vinden dat het boek Het Allerleukste Knutselboek Voor Kinderen het beste knutselboek voor jou is, omdat hij bedoeld is voor kindertjes vanaf 4 jaar. Kinderen vinden in dit boek allerlei ideeën om zelf spullen in elkaar te knutselen. Zo leren kinderen onder andere om een kerstmanpuzzel, tafellampion en lentewenskaart te maken. Je ziet dus dat het boek knutselwerkjes heeft voor elk seizoen van het jaar. Bovendien worden alle projecten stap voor stap uitgelegd aan de hand van duidelijke tekeningen en foto’s. Je kind begrijpt de projecten dus zonder problemen en kan prachtige voorwerpen creëren.

Eigenschappen van het boek Het Allerleukste Knutselboek Voor Kinderen:

 • Er zijn in dit knutselboek ideetjes voor elk seizoen van het jaar.
 • Dit knutselboek is speciaal gecreëerd voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar.
 • Dankzij de duidelijke stap voor stap tekeningen en foto’s begrijpen kinderen de projecten zonder problemen.
Klik hier voor de beste prijs

4. Knutselboek Voor Kinderen

Nu heb je gelezen over knutselboeken voor kinderen vanaf 4 jaar, vanaf 6 jaar en vanaf 8 jaar. Is het kind dat je wil verrassen met een knutselboek echter 5 jaar jong? Dan vindt hij/zij zichzelf waarschijnlijk te “groot” voor een knutselboek dat bestemd is voor kinderen vanaf 4 jaar. Misschien wil jij echter ook (nog) niet kiezen voor een boek dat is gecreëerd voor kindertjes vanaf 6 jaar. Dan is het beste knutselboek voor jou wellicht een variant voor kinderen vanaf 5 jaar. Wij kennen een dergelijk boek, namelijk het boek Knutselboek Voor Kinderen.     Knutselboek Voor Kinderen

Als je kiest voor het boek Knutselboek Voor Kinderen, kies je wellicht voor het beste knutselboek voor jouw behoeften. Dit boek is namelijk ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar en bevat meer dan 40 originele knutselwerken. Alle projecten in dit boek bestaan uit 5 simpele stappen en zijn voorzien van duidelijke illustraties. Hierdoor zijn de projecten perfect voor beginnende knutselhandjes. In het boek zijn de projecten bovendien ingedeeld volgens het gebruikte basismateriaal. Hier wordt er gekeken naar karton, papier en plasticine. Alle gebruikte materialen zijn eenvoudig te vinden of te vervangen door andere stoffen. Hierdoor kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten.

Eigenschappen van het boek Knutselboek Voor Kinderen:

 • Dit knutselboek met meer dan 40 originele knutselwerken is bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar.
 • Hoewel de materialen eenvoudig zijn te vinden, kunnen ze ook vervangen worden door andere stoffen.
 • De verschillende knutselprojecten zijn verdeeld over 3 hoofdstukken aan de hand van het gebruikte materiaal.
Klik hier voor de beste prijs

5. Het grote knutselboek voor de allerkleinsten

Hoewel je kunt kiezen voor een knutselboek aan de hand van de leeftijd van je kind, is het ook mogelijk om te kiezen voor een boek aan de hand van de knutselprojecten. Misschien wil je een kind bijvoorbeeld de basistechnieken, die hij/zij ook op de kleuterschool leert, aanleren. Denk hierbij aan vouwen, knippen, plakken en zelfs stempelen. Door voor een dergelijk knutselboek te kiezen, bezorg je het kind urenlang creatieve pret, maar je leert hem/haar ook leuke vaardigheden bij. Is een dergelijk boek het beste knutselboek voor jou? Dan kies je voor het boek Het grote knutselboek voor de allerkleinsten.                               Het grote knutselboek voor de allerkleinsten

Het boek Het grote knutselboek voor de allerkleinsten vinden we het beste knutselboek voor jou, omdat hij bestaat uit 50 originele ideeën, die gebaseerd zijn op basiskleutertechnieken. Met dit boek leert het kind dus vouwen, plakken, stempelen en knippen. Bij elk project komen er bovendien eenvoudige materialen en technieken aan te pas. Ondanks er gebruik wordt gemaakt van eenvoudige materialen en technieken, komen de mooiste werkjes tot stand. Het boek bevat duidelijk foto’s en uitleg waardoor kinderen stap voor stap geleid worden naar het prachtige eindresultaat. Ze maken bovendien een onvergetelijke reis door de creativiteit en fantasie.

Eigenschappen van het boek Het grote knutselboek voor de allerkleinsten:

 • De projecten in dit knutselboek zijn gebaseerd op basiskleutertechnieken zoals vouwen, plakken, knippen en stempelen.
 • Peuters van 3 gaan met de eenvoudigste methoden aan de slag en kinderen van 6 kunnen met wat hulp het moeilijkere werk aan.
 • Bij elk project is er gezorgd voor duidelijke foto’s en uitleg, waardoor kinderen stap voor stap geleid worden naar het mooie eindresultaat.
Klik hier voor de beste prijs